grootstaart-u2195

Maatwerk

DSC04018Showtail inzetstaart wordt aangemeten en speciaal voor uw paard op maat en kleur gemaakt

Ieder paard of pony is anders en reageert anders op inzetstaarten en extensions. Daarom komt Petra bij u langs met staartvoorbeelden om samen met u, de beste oplossing te vinden. Tijdens dit bezoek wordt tevens de perfecte kleur en gewenste omvang bepaald. Na het vinden van de juiste donorstaart, wordt deze speciaal voor uw paard op maat gemaakt. Er bestaat ook de mogelijkheid om deze maatwerk staart voor meerdere paarden, met dezelfde staartkleur, te gebruiken.

De inzetstaarten hebben een lange levensduur bij zorgvuldig gebruik. Uw en uw paard kunnen hierdoor lang plezier van deze staart hebben.

> volgende pagina

Custom built

DSC04018Showtail wordt speciaal op uw paard aangemeten.
Uw paard moet naar de keuring, een show lopen of presteren op dressuur- of springconcours….. maar de staart is dun, te kort, ongelijk?  Dan is er nu een elegante oplossing.

Te korte staart

Ieder paard of pony is anders en reageert ook anders op inzetstaarten en extensions. Daarom komt Petra bij u langs met staartvoorbeelden om zo de beste oplossing te vinden. Zo kunnen we de perfecte kleur en omvang bepalen die nodig is en ziet u meteen het resultaat.

> next page